Жигунов розвів з жінкою романтику і порається на городі

31 серпня 2010, 18:00
Російський актор Сергій Жигунов розповів, як йому живеться після метання від однієї жінки до іншої.

Нагадаємо, зірка "Гардемаринів" тривалий час "морочив собі та іншим голову". Так, у 2007-му році Жигунов покинув дружину Віру Новікову заради "няні Віки", актриси Анастасії Заворотнюк.

Однак вже у жовтні 2009-го, після невдалих стосунків із Заворотнюк, Сергій повернувся до колишньої дружини.

"Так, вона (Віра) дуже мудра. І дуже порядна - дуже рідкісне поєднання, зараз таких вже не роблять. А я, певно, дуже довго обирав", - сказав Жигунов про кохану, яка пробачила йому зраду.

"Оскільки я менше року тому одружився з Вірою знову, то у нас зараз дуже романтичні стосунки", - запевнив актор в інтерв'ю "Сегодня".


За словами Сергія, наразі їхні з Вірою стосунки дуже відрізняються від тих, що були у фіналі їхнього першого шлюбу.

"Мені здавалося, що моє розлучення жодних втрат не принесе. Але тепер бачу чітко знову все найкраще. На жаль, таке знання можна отримати лише імперичним шляхом. Нікому не рекомендую, тому що все це дуже боляче. Однак пігулка була гіркою, натомість - дієвою", - зауважив актор.

Жигунов квітне і пахне біля дружини Віри

До слова, Жигунову подобається, що його з Вірою діти виросли. Мовляв, тепер є більше можливостей проводити час разом з коханою.

Окрім цього у Сергія з'явився час і на кухню. Так, інколи кінозірка балує своїх рідних качкою власного приготування.

"На дачі в саду колупаюся з великим задоволенням. Я ось цим літом розбив город", - похвалився актор.

Нагадаємо, зі своєю дружиною Вірою Новіковою Жигунов познайомився на зйомках фільму "Шанс". Однак на той момент Віра була заміжньою і ростила доньку Настю.

Але згодом Віра зрозуміла, що Сергій підкорив її серце. У результаті Жигунов і Новікова одружилися і в них народилася донька Марія.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів