Наташа Корольова знову вийшла заміж

3 вересня 2010, 14:32

Співачка Наталя Корольова всьоме вийшла заміж за свого чоловіка-стриптизера Сергія "Тарзана" Глушко, пишуть "Дни.ру".

Ще 21-го серпня закохані в одному з готелів на березі Середземного моря знову обмінялися обітницями. Таким чином Глушко і Корольова відзначили 7-му річницю свого подружнього життя.

Наташа та Сергій одружилися 21-го серпня 2003-го року в Санкт-Петербурзі. Відтоді щороку парочка повторює "весілля".

До слова, співачці пощастило, що її приятелька є власницею салону весільних суконь. Тому проблем із вбраннями нареченої у Наташі немає.


Свої "весілля" Тарзан та Корольова влаштовують у різних місцях: то у Москві, то в Маямі. Цього разу парочка гуляла на Кіпрі у компанії рідних та друзів.

"Ой, як же я люблю бути нареченою", - зізналася Наталя.

Корольова і Глушко сім років тому

Таку любов артистки до весіль видання пояснють тим, що у своєму першому шлюбі з композитором Ігорем Ніколаєвим Корольова не відчула усієї радості від ролі нареченої.

Мовляв, тоді не було ані сукні, ані фати, ані весільного букету. Ніколаєв просто запросив співробітників РАГСу додому, де ті й розписали зіркову парочку.

Тепер же Наташа "відривається" на повну. Окрім щорічного весілля у Корольової та Тарзана є ще одна пам'ятна дата - 4 травня.

"День абрикосового варення" ми відзначаємо щороку 4-го травня. Це наше з Сергієм достатньо інтимне свято. Коли ми познайомилися, у нього вдома були лише абрикосове варення і чай", - згадала Наталя.

Фото "Счатливая свадьба"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів