Жерар Депардьє образив Жюльєт Бінош

3 вересня 2010, 18:12
Французький актор Жерар Депардьє в інтерв'ю австрійському журналу зненацька вирішив "проїхатися" по своїй колезі, оскароносній актрисі Жюльєт Бінош.

"Скажіть мені, в чому секрет Жюльєт Бінош? Мені цікаво, чому її так поважають так багато років. Вона ніщо. Цілковите ніщо", - раптом оголосив Депардьє, повідомляє "The Telegraph".

"Вона ніхто. Ізабель Аджані, так, вона чудова, навіть якщо цілком пропаща (як людина)... Але Бінош? Що в ній взагалі може зачепити?", - обурювався 61-річний актор.

Дісталося від метра, який, як відомо, не гребує міцним слівцем, й режисерові Лео Караксу. Його фільм "Коханці з Нового мосту", в якому зіграла Бінош, Депардьє без зайвих церемоній назвав "шматком лайна", пише "The Guardian".

У своєму інтерв'ю культурній програмі "Radio 4" Бінош прокоментувала одкровення Депардьє досить стримано.


Депардьє образив Бінош

"Я не знаю його, і я не знаю, що я йому зробила", - сказала зірка "Англійського пацієнта".

"Я розумію, що вам не мають подобатися всі, й вам може бути не до вподоби чиясь робота. Але я не розумію зневаги... Я гадаю, справа в ньому самому. Щось відбувається саме там", - припустила актриса.

Як відомо, Жерар Депардьє знявся у більш ніж 170 картинах, втім, "Оскара" йому не вдалося здобути жодного разу.

Вибуховий темперамент метра французького кіно давно вже не є секретом. Так, у квітні 2010-го року актор привселюдно вилаяв журналістку, у 2009-му році розтрощив чуже авто, а у 2008-му сплатив чималий штраф за побиття фотографа.

Фото "АР" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів