Принц Гаррі розгнівав захисників тварин

6 вересня 2010, 18:06

Жорстоке поводження з твариною - таке звинувачення природозахисники висувають проти британського принца Гаррі.

Приводом для цього стали оприлюднені фото скривавленого поні, якого принц поранив шпорами під час липневої гри у поло, пише "The Daily Mail".

Свідок події запевняє, що 25-річний принц Гаррі бачив, що тварина поранена, проте продовжував грати.

Представники палацу Сент-Джеймс, звісно, цю версію спростовують. Мовляв, Гаррі - дбайливий господар і ставиться до поні "із найвищою повагою".


"Щойно поріз помітили, гру було зупинено і коню надали належну допомогу. Кінь був у повному порядку й одразу ж повернувся на поле", - запевнив речник палацу.

Організації захисників тварин вже охрестили принца "безсердечним", тоді як спортивна асоціація "Hurlingham Polo" розпочала розслідування цього випадку.

Гаррі закривавив коня

Згідно з правилами гри у поло, на учасників, що зловживають шпорами, чекає дисциплінарне покарання - від попередження й до штрафу у 50 тисяч фунтів стерлінгів, тобто 77 тисяч доларів.

"Поло - це дуже брутальна гра, що призводить до стресу та поранення коней... Шпори непотрібні компетентному вершникові і вони не повинні використовуватися, щоб покарати коня за те, що вершник не спромігся досягти переваги", - зазначив керівник благодійного фонду допомоги тваринам "Animal Aid" Ендрю Тайлер.

Слід зазначити, коням принца Гаррі, не надто таланить. Так, у травні принц був "дуже засмучений" тим, що його 10-річна кобила Дріззл вмерла від інфаркту під час матчу поло.

У 2007-му році поліція допитувала принца Гаррі, коли поблизу королівських володінь у Норфолку хтось застрелив двох пташок, що належать до виду, який охороняється.

Прінтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів