Аністон зв'язалася із ексом Лохан і Пенетьєррі?

7 вересня 2010, 14:56
Актрису Дженніфер Аністон днями бачили із новим кавалером. Зірка "Друзів" мала приємну вечерю в ресторані з 29-річним спадкоємцем мережі закладів "Hard Rock Cafе" Гаррі Мортоном.

Очевидці запевняють, що Аністон того вечора виглядала "трохи знервованою". Вона торкалася руки супутника й весь час сміялася, що б Мортон не казав, пише "The Hollywood Gossip".

Згодом, аби здихатися папарацці, Аністон втекла через чорний хід. Мортон галантно сплатив за рахунком, а тоді стрибнув у свій "Jeep", намагаючись прикривати обличчя від допитливих фотокамер.

Як зазначає видання, до 41-річної Джен у списку Мортона були й інші зіркові подружки. Так, молодик мав роман із нинішньою дівчиною боксера Володимира Кличка, Хейден Пенетьєррі.

Аністон тепер з Мортоном?

Крім того, Мортон мав стосунки зі скандальною акторкою Ліндсей Лохан. Ця пара розпалася у 2006-му.


Втім, пізніше Мортон, попри існування промовистих фото із їхніми поцілунками, намагався відкараскатися від колишньої - мовляв, він ніколи не зустрічався із Ліндсей.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що Аністон займається пошуками сурогатної матері, яка б виносила для неї дитину. Крім того, ходили плітки про її роман із якимось європейським банкіром.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів