"М'ясна" Lady GaGa обскакала усіх. ФОТО

13 вересня 2010, 14:26

Американська співачка Lady GaGa, справжнє ім'я якої Стефані Джерманотта, отримала вісім нагород премії " MTV Video Music Awards", передає "ВВС".

Зокрема, артистка стала володаркою найголовнішої нагороди вечора - "За краще відео року".

Кліп Lady GaGa "Bad Romance" переміг відразу у семи номінаціях - "Краще танцювальне відео", "Краще відео виконавця" ("Краще жіноче відео"), "Краще поп-відео", "Краще відео року", а також "Краща режисура", "Кращий монтаж" і "Краща хореографія".

Приз за "Краще співробітництво" дістався Lady GaGa і Бейонсе за кліп "Telephone".


До слова, на церемонії Lady GaGa вкотре вразила публіку своїми нарядами.

Lady GaGa вийшла на сцену в м'ясі

Так, співачка з'явилася в сукні, зробленій з сирого м'яса. Напередодні артистка вже показувала обкладинку журналу, де вона у цій сукні. Однак на церемонії Lady GaGa була у м'ясі з ніг до голови - від капелюшка до взуття.

Водночас співачка віддала данину заслугам покійного британського кутюр'є Александра МакКвіна, з яким близько дружила, вдягнувши його творіння.

Нагадаємо, наразі 24-річна Lady GaGa знаходиться на піку популярності. Нещодавно вона стала королевою соціальної мережі Facebook, набравши 10 мільйонів шанувальників і встановивши рекорд відвідуваності сторінки.

За вечір співачка змінила кілька суконь. Зокрема вшанувала пам'ять Александра МакКвіна

Епатажна шоу-діва - персона , яку найбільше згадують в інтернеті, з зрічнимдоходом у 62 мільйони доларів.

У квітні 2010-го році відеокліпи Lady GaGa зібрали на YouTube і Vevo загалом 1 мільярд переглядів, що стало абсолютним світовим рекордом.

Фото "АР" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів