Озборн попікся у солярії й трапився під руку московському ДАІ

14 вересня 2010, 11:57

Легендарний британський рокер Оззі Озборн розповів про прикру пригоду, яка трапилася з ним у солярії, внаслідок якої він лишився "паралізованим" на кілька місяців.

Зайшовши до кабінки у солярії, 61-річний музикант ввімкнув апарат на позначку "10", а тоді ліг на канапу й задрімав, пише "The Showbiz Spy".

"Я прокинувся за кілька годин, й виглядав так, наче постраждав від атомної бомби!", - пригадує Озборн.

Він запевняє, що злився на самого себе місяцями, бо заледве міг ходити - не говорячи вже про те, аби всміхнутися чи нахилитися.


"Так само я міг би заплатити комусь, аби він закинув мене у ванну з кислотою", - каже Озборн.

Відтоді екс-вокаліст "Black Sabbath" надає перевагу "блідому та цікавому вигляду" й радить усім уникати ультрафіолетових променів - адже вони додають віку й псують шкіру.

Оззі Озборн відтепер обходить солярії стороною

До слова, невеличкий казус трапився з рокером й під час його нещодавнього візиту до Москви.

"Mercedes", що віз Озборна на зустріч із його фанами у понеділок, зупинив для перевірки співробітник дорожньо-патрульної служби, пише "Life Showbiz".

Не звернувши уваги на зіркового пасажира, працівник ДАІ ретельно перевірив усі документи водія, й лише тоді відпустив авто.

"Дивно, чим автомобіль викликав підозру, адже він мало чим відрізняється від безлічі таких само по всій Москві. Вочевидь, це дійсно карма Оззі", - зазначив один з очевидців.

До слова, російські шанувальники, що зібралися на автограф-сесію свого кумира біля одного з московських музичних магазинів, привітали Озборна чорними повітряними кульками із назвою його нового альбому.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів