Емінем розповів, як підсів на наркотики

16 вересня 2010, 13:20
Репер Емінем відверто розповів про нищівний вплив наркотиків на його особистість та творчість, а також про те, як, звільнившись від залежності, йому довелося з чистого листка навчатися читати реп.

Співак зізнався, що все почалося з кодеїнових пігулок вікодину - тих самих, які полюбляє головний персонаж серіалу "Доктор Хаус".

"Я прийняв свій перший вікодин, коли мені було 24 чи 25. Мені подобалося усе, що містило кодеїн. На початку це було легко. В мене не було грошей, аби справді підсісти на наркотики", - пригадав 37-річний виконавець.

"Коли моя кар'єра набрала обертів, натовпи стали більшими, а життя швидшим, я почав тягтися до цього лайна більше й більше. Я застосовував це наче милицю, аби заспокоїти свої нерви. Особливо снодійні пігулки", - розповів Емінем "The New York Post".

Вплив наркотиків не міг не позначитися на творчості репера. Нині Емінем каже, що, слухаючи свої пісні того періоду, він може чітко визначити, коли перебував "під кайфом".


Вживання виконавцем наркотиків стало геть помітним під час запису його альбому "Encore".

"Вони (наркотики) душили мене - вони зупинили мій мозок. Я не знаю, чи я підсмажував клітини мозку чи що, але я не міг думати", - зізнався Емінем.

"Наркотики також зробили мене лінивим. Я був лінивим до будь-чого. Я був під кайфом та казав: "До дідька писати вірші. Я хочу сидіти, дивитися телевізор та їсти начос (кукурудзяні чіпси) - і знов дивитися телевізор", - згадав він.

Звільнившись від наркозалежності, виконавцеві довелося розпочати все з самого початку, пише "The Showbiz Spy".

"Коли я став чистим та тверезим, це було наче я знов став дитиною. Хай це не прозвучить банально, я почувався так, наче знов народився. Я мусив учитися писати. Я переучувався читати реп", - розповів артист.

Нагадаємо, визначну роль у порятунку Емінема від нищівної залежності зіграв Елтон Джон, який свого часу пройшов через таке ж випробування.

Заради дружби із сером Елтоном Джоном репер навіть переглянув свої погляди щодо гомосексуалістів.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів