Арбеніна розм'якла й запахла підгузками

20 вересня 2010, 12:55

Солістка російського рок-гурту "Ночные снайперы" Діана Арбеніна, яка у лютому народила двійнят Марту та Артема, вважає, що материнство прийшло до неї саме вчасно.

"До материнства потрібно прийти. Те, що воно у мене сталося у 35, - прекрасно, це той самий вік, коли треба було. Коли раптом у 18 чи 20 стаєш мамою, сидиш і думаєш: от дідько, я ще погуляла б, поїздила. І мимоволі починаєш проектувати ці зовсім негідні емоції на дитину. А вона ж ні в чому не винна!", - сказала артистка.

"Коли народжуєш дітей у 35, ти розумієш, що настав час забути про себе та віддати їм усе", - розповіла вона виданню "Комсомольская правда".

Марту та Артема матуся-рокер досі годує грудьми, попри щільний концертний графік.


"Я, наприклад, зараз, коли від'їжджаю на концерти, ловлю себе на тому, що пахну своїми дітьми. Молочком, їхнім одягом, підгузками, їхніми щічками, їхніми ручками. І так добре від цього!", - зізналася Арбеніна.

У тому, що її сина зватимуть Артемом, співачка була упевнена завжди. Доньчине ж ім'я - Марта - прийшло до неї згодом.

Як розповіла Арбеніна, за характером її малята геть різні, "наче від різних матерів".

"Донечка така спокійненька, виважена. А синочок в'юн був від самого початку", - зауважила вона.

Нині Діана упевнена, що секрет жіночої краси криється у закоханості та у материнстві.

"Закоханість у якийсь момент переростає у кохання, а кохання - у материнство. У мене саме так і відбулося", - зазначила вона.

Народження малят дуже позначилося і на творчості Арбеніної. Артистка визнає що стала м'якішою, а, складаючи одну з нещодавніх пісень, навіть розплакалася.

Фото "NewsMusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів