Катчер писав коханці сороміцькі смс і кохався на дивані Демі Мур?

23 вересня 2010, 15:51

Не встигли вщухнути чутки про розваги актора Ештона Катчера у вбиральні з гарячою білявкою, як раптом вигулькнула ще одна ймовірна коханка чоловіка 47-річної Демі Мур. Цього разу брюнетка.

Про свої сексуальні пригоди із 32-річним Катчером розповіла така собі Бріттні Джонс, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на журнал "Star".

В якості доказу 21-річна дівчина буцімто навіть має смс-повідомлення від актора на кшталт "Що на тобі зараз вдягнено?", адресовані їй.

Джонс та Катчер познайомилися в липні під час гри в боулінг. Те, що актор був із законною дружиною, не завадило дівчині похапцем тицьнути йому свій номер телефону, записаний на серветці.


Уже за кілька днів Ештон із Бріттні любилися на дивані в будинку, який він ділить із Мур та її доньками.

"Мені було дуже затишно в його руках. Це було ніжно та мило - не так, наче випадковий статевий акт", - поділилася еротичними спогадами Бріттні.

Демі Мур не вірить у зради коханого?

Ештон Катчер не може втримати "маленького Ештона" у штанях, коментує видання.

Втім, прочухана від своєї "генетичної потвори" Катчер, схоже, ще й досі не отримав.

18-го вересня він навідав дружину на знімальному майданчику в Мічігані. Зі слів очевидців, пара виглядала такою ж закоханою, як і завжди, а з трейлеру Мур було чути їхній сміх, пише "People".

Відповідне фото із грайливим підписом "Просто тусуємося в трейлері із чоловіченьком" розмістила акторка у своєму мікроблозі Twitter.

Фото з Twitter Демі Мур

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів