"Збоченець" Шварцнеггер усамітнився з "кроликом" з "Playboy"?

27 вересня 2010, 14:09
Голлівудська зірка та губернатор Каліфорнії Арнольд Шварцнеггер провів дві години тет-а-тет із пишногрудою дамочкою на вечірці "Playboy".

Принаймні так стверджує скандальний журналіст Ян Гальперін, який присвятив Шварцнеггеру свою останню книжку "Губернатор", пише "The Showbiz Spy".

Відеозапис того, чим займалися "Термінатор" та загадкова жінка, буцімто й досі зберігає в себе засновник "Playboy" Х'ю Хеффнер.

У своїй книжці Гальперін наводить розповідь жінки-продюсера, яка стверджує, що Арні клеївся до неї у 2006-му році у сигарному барі в Санта-Моніці.

Одружений Арні клеївся до продюсерки?

"Я була шокована, бо він одружений. Він не давав нам проходу, намагався затягти нас до себе додому. Він частував нас алкоголем та робив нам знаки увесь вечір. Він напосідався, наче великий збоченець", - пригадує жінка.


"Існують чутки, що Хеф (Хеффнер) має відео (відзняте з міркувань безпеки) усього, що відбувається у тих кімнатах. Сподіваюся, ця плівка випливе, тож його дружина зможе побачити, яка він свиня", - каже жінка.

Нагадаємо, Арнольд Шварцнеггер та його дружина Марія Шрайвер оформили стосунки у квітні 1986-го року. У пари є дві доньки та двоє синів.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів