Хлопець Джессіки Сімпсон тягне з неї гроші?

1 жовтня 2010, 13:36

Схоже, пишногруда актриса й співачка Джессіка Сімпсон зв'язалася не з тим хлопцем.

Подейкують, що нове захоплення білявки, футболіст Ерік Джонсон, використовує її заради грошей та підняття власного статусу, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Us Magazine".

"Ерік ніколи не був надто успішним у Національній футбольній лізі, але завжди прагнув зіркового стилю життя. Я гадаю, що Джессіка - це його шлях до слави. Він її використовує", - повідомило джерело.

"За більшість речей платить вона. В нього немає таких грошей (аби сплатити) за квитки на літак у салоні першого класу або на приватний літак... В Еріка немає роботи, він просто супроводжує її всюди. Її друзі йому не довіряють", - додав інформатор.


Джессіка Сімпсон "годує" свого хлопця

До слова, як зазначає англомовна Вікіпедія, футбольна команда "New Orleans Saints" попрощалася із Джонсоном навесні 2008-го року, й відтоді юнак перебуває "у вільному польоті".

Втім, сама Джессіка, кажуть, від кавалера у захваті. Саме він, переконана білявка, допоміг їй зміцнити віру в себе. Подейкують, що дівчина навіть готується завести із Джонсоном дитинку.

"Здається, мрія Джессіки мати дитину нарешті збувається... Вона до нестями закохана в Еріка - тож, вони вирішили зробити малюка", - розповів один з друзів зірки.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів