Дружині Януковича зацілували руки на балеті. ФОТО

4 жовтня 2010, 10:51
Перша леді Людмила Янукович час від часу "виринає" на світських заходах. Цього разу жінку помітили на відкритті XVII міжнародного фестивалю "Зірки світового балету" у Донецькому театрі опери та балету.

До слова, цього року культурна подія проходить під особистим патронатом дружини президента.

Янукович дещо "підмарафетилась" на балет

Втім, як пише "Комсомольська правда в Україні", новий статус не змінив звичок Людмили Олександрівни.

Мовляв, щороку перша леді стежить за тим, що відбувається на сцені зі свого улюбленого місця у 8-му ряду, відмовляючись від VIP-ложі.

На фестиваль Янукович прибула за 15 хвилин до початку заходу. Її супроводжувала охорона з двох осіб.


Синів або невісток, які також живуть в Донецьку, в театрі цього вечора не було. Так само, не було там і благовірного першої леді.

"Віктор Федорович не зміг приїхати - він у Ялті", - пояснила дружина гаранта.

На балет жінка президента приїхала на авто. Щоправда, інформація щодо марки машини за різними джерелами дещо відрізняється.

Так, за даними "Сегодня", Люсю Янукович привезли на чорній "Mazda" 5-ї моделі; приблизна вартість авто близько 20 тисяч доларів.

Повідомляється також, що лобове скло машини було прикрашене невеликим портретом президента. Подейкують, це досить поширена практика серед донецьких водіїв.

За інформацією ж "Комсомолки", перша леді прибула однією з перших на мінівені "Honda Odyssey", який коштує 30-35 тисяч доларів.

Біля центрального входу Людмилу Янукович зустрів художній керівник театру Вадим Писарєв з квітами. Чоловік не забув розцілувати ручку першій леді.

Дружині Януковича цілували ручки

Кажуть, президентська дружина була чимось схвильована - раз у раз заходила і виходила з театру, голосно розмовляючи по телефону. Але з початком виступів зірок вона трохи заспокоїлася.

По закінченні церемонії відкриття дружина Януковича хвилин 15-20 поспілкувалася зі своїми знайомими і роздала з десяток автографів. Після цього разом з подругами Людмила Олександрівна залишила театр.

До слова, фестиваль "Зірки світового балету" триватиме в Донецьку до 10-го жовтня. Напередодні закриття до дня народження Людмили Янукович на сцені покажуть її улюблений спектакль - "Дон Кіхот".

Фото "Сегодня" та "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів