Обличчя Педана спотворили морські їжаки. ФОТО

5 жовтня 2010, 12:19
Вітчизняний телеведучий Олександр Педан невдало стрибнув зі скелі. У результаті, шоумену наклали 15 швів на обличчя, повідомляє прес-служба " Нового каналу ".

Днями Сашко повернувся з Домініканської республіки, де провів цілий тиждень. Саме з теплих країв телеведучий й привіз понівечене обличчя.

Як з'ясувалося, любитель екстриму не міг відмовити собі у задоволенні випробувати новий вид спорту.

"Оля Фреймут нещодавно побувала у Швейцарії, де спробувала, що таке кліфф-дайвінг. Я також вирішив спробувати", - розповів Олександр.

Однак, Педану не пощастило з погодою: у день стрибка йшов дощ, через що вода стала мутною, був сильний прибій. Як наслідок, телеведучий помилився, обравши неправильний напрямок стрибка.


Тож, стрибнувши, Олександр опинився надто близько до коралових рифів, всіяних морськими їжаками.

"Від одного рифу я встиг відштовхнутися, та все ж таки зачепився за інший обличчям, плечем і грудьми. Виліз з води - очі заливає кров'ю. Виявилося, у мене все обличчя - в саднах і наскрізь пробита губа", - згадує шоумен.

Обличчя Педана після зустрічі з морськими їжаками

Педана одразу ж відправили у медпункт, щоб надати першу невідкладну допомогу.

"Це дуже маленьке селище, усієї лікарні - кімната у будинку місцевого лікаря. Але лікар виявися талановитим. Він мене одразу поклав на операційний стіл і давай зашивати. Наклав 15 швів на обличчя. І ще кілька - на плече. Потім діставав голки морського їжака, вони були навіть у п'ятці", - додав Сашко.

Телеведучий запевняє, що був настілки шокований тим, що з ним сталося, що практично не відчував болю.

Однак Педан не став брати лікарняний і за кілька днів з'явився у прямому ефірі. Щоправда, понівечене обличчя шоумена загримували так, що глядачі навіть не помітили, що щось не так.

Фото прес-служби "Нового каналу" з "Сегодня"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів