Суслов подарував сім'ї будинок, а Кужель заспівала романс. ВІДЕО

5 жовтня 2010, 14:52

Захисниця підприємців і завзята модниця Олександра Кужель та наймолодший мер Європи Євген Суслов - з різних політичних епох. Втім, обоє вони відправилися без мандату і грошей в народ - в проект "Без мандата".

"Мені ніхто в житті не допоміг. Люди не повинні сподіватися, що зараз прийде депутат і все за них зробить", - каже Олександра Кужель.

Спершу жінка вирішила, що їй пощастило - коли дізналася, що на неї чекає Львів. Та те, що Кужель випало їхати в улюблене місто, не означало, що їй вдасться поладнати з тамтешніми людьми. З львівською сім'єю контакт у політика не склався.

Натомість депутат пригадала, з яким задоволенням раніше співала і мільйони глядачів вперше, напевно, побачили Кужель, ка співає на лавці львівського парку "Вальс Бостон".


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Другим героєм програми став Євген Суслов - наймолодший депутат на українській політичній ниві.

Виріс він за 120 кілометрів. від столиці, у батьківській садибі у Сквирі. Ріс Женя в достатку, в оточенні водоспадів, зі справжнім звіринцем на території, де і лев у клітці, і крокодил майже у домашніх умовах були.

За хазяйством стежать 17 працівників: охорона, будівельники, флористи і садівники. До речі, доступ відкритий для всіх бажаючих. Будинок сімейства знаходиться десь у центрі садиби, в її зелених хащах.

А ось сім'я у місті Слов'янську на Донеччині статками похвалитися ніяк не може. Її, швидше, можна назвати дуже проблемною: бабуся, мама, двоє діток, причому дівчинка Даша хворіє на ДЦП. Тато лежить у лікарні, з важким діагнозом.

Будинок, де живе сім'я, знаходиться в жахливому стані. Колись тут був склад, води нема, колонка десь за тридев'ять земель, зате волога просочується звідусюди: дах тече, скрізь - діри, жаби пролазять всередину, черв'яки живуть тут же.

Перед тим, як відправити Суслова до його тимчасового житла, організатори проекту запропонували йому взяти з собою намет і спальник.

Суслова "заслали" на Донеччину

"Ми чекали, що Євген, який виріс в дуже комфортних умовах, не захоче залишатися там ночувати", - зізнається продюсер проекту Оксана Кучерова.

Та Суслов все прихопив із собою. Навіть український прапор. Але ночував не в наметі, а в будинку."Не хочу ображати людей, які для мене відкрили двері і захотіли залишити ночувати", - сказав він.

У першому ж відео-щоденнику Суслов розплакався після знайомства з Дашею: дівчинка погано ходить, але сама - дуже світла, усмішлива дитина.

Для Суслова, в якого дочка такого ж віку, це був особливо зворушливий момент, він майже не спускав дівчинку з рук. Тай свій намет політик поставив - для дитини, їй було цікаво у ньому жити, як в будиночку.

Водночас заможній гість обстежив все житло своїх "господарів". Виявилося, що легше було б усе знести і побудувати нове, ніж ремонтувати. Та Суслов вирішив цю проблему інакше - він купив сім'ї новий будинок.

За матеріалами піар-служби "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів