Кортні Кокс з "Друзів" розійшлася з чоловіком

12 жовтня 2010, 09:59

Зірка серіалу "Друзі" акторка Кортні Кокс та її чоловік, актор та режисер Девід Аркетт прийняли рішення пройти через "випробування розлученням".

Пара прожила у шлюбі 11 років і має 6-річну доньку на ім'я Коко, повідомляє "People".

"Причиною для нашого розлучення стало бажання краще зрозуміти самих себе та ті якості, яких ми потребуємо від партнера у нашому шлюбі", - йдеться у заяві екс-подружжя.

"Ми лишаємося кращими друзями та відповідальними батьками нашій доньці та продовжуємо глибоко любити одне одного", - зазначають Кокс та Аркетт.


Колишня пара висловила сподівання, що друзі, родичі, шанувальники та представники ЗМІ виявлять до них розуміння та повагу протягом цього непростого періоду.

46-річна Кокс та 39-річний Аркетт зустрілися у 1996-му році під час зйомок стрічки "Крик". Три роки по тому вони побралися, а у 2004-му на світ з'явилася їхня дочка.

Чутки про те, що у зірковому шлюбі не все гаразд, ходили й раніше. Так у 2008-му році подейкували, що стосунки Кокс та Аркетта під загрозою через її небажання народжувати ще одну дитину та його гульки з друзями.

Минулого ж літа Кортні прийшла на інтерв'ю до журналу "In Style" без обручки на пальці й розповіла, що вони з чоловіком змушені були вдатися до сеансів сімейної терапії.

Ймовірно, тепер, після розлучення, Кокс матиме ще більше спільного зі своєю подругою та кумою Дженніфер Аністон, яку нещодавно було визнано найбажанішою "холостячкою" світу.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів