У Кремлі гостей годували хробаками? ФОТО

15 жовтня 2010, 17:45

Звичайний дощовий хробак став справжньою зіркою на урочистому прийомі з нагоди візиту в Росію президента Німеччини Вульфа Крістіана.

Так, 12-го жовтня в Олександрійському залі Кремля на тарілці губернатора Тверської області Дмитра Зеленіна опинився черв'як, передає "ВВС".

Чиновник вирішив одразу повідомити про це громадськість, розмістивши у своєму мікроблозі Twitter запис: "Таке трапляється і в Олександрійському залі. Разом з яловичиною подають салат з живими дощовими хробаками".

До поста губернатора було прикріплено фото із злощасною тарілкою. Пізніше запис та зображення дивним чином зникли з блогу Зеленіна.


Згодом прес-секретар керуючого справами президента Росії Віктор Хреков повідомив, що його відомство спільно з Федеральною службою охорони починає "детальну перевірку" повідомлення Тверського губернатора.

"Незважаючи на всю абсурдність ситуації, нами буде проведена службова перевірка, перевіримо весь технологічний ланцюжок приготування салатів", - цитує "Інтерфакс" кремлівського чиновника.

Кремлівський хробак

При цьому Хреков засумнівався в достовірності повідомлення губернатора.

"Попередній аналіз фотографії (розміщеної у мікроблозі), яка публікується в низці ЗМІ, показує, що вона не відповідає ні місцю проведення, ні сервіровці столу на даному протокольному заході у Великому Кремлівському палаці", - заявив він.

У Кремлі також попередили, що "у разі якщо наведена інформація не підтвердиться, особа, яка допустила подібні висловлювання, буде нести відповідальність згідно з чинним законодавством".

До слова, у Twitter незабаром з'явився мікроблог від імені кремлівського хробака, пише "Правда.ру".

"Дякую, Дмитре Володимировичу, я тепер зірка! Як я потрапив на стіл? Кухар спитав у мене - ти що, хробак? Ні, я тонка скибочка бекону", - йдеться у повідомленні

Фото "Ленты.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів