Хілтон проміняла тусовки на гарбузи та дітлашню?

19 жовтня 2010, 14:49

Скандальна світська левиця Періс Хілтон, яку минулого місяця було засуджено до року випробувального терміну та 200 годин громадських робіт за зберігання кокаїну, неабияк тішиться своїм покаранням.

"Моє життя рухається до більших та кращих речей. Мої громадські роботи справді важливі для мене", - стверджує білявка, пише "The Showbiz Spy".

"Я розпочала цього тижня, і ми набрали купу гарбузів, інструменти для різьблення та фарби, солодощі та піньяту (традиційна мексиканська іграшка, яку наповнюють ласощами і підвішують) і зробили багато веселих речей для дітлахів. Мені було приємно це робити, і дуже важливо робити свій внесок", - розповіла Хілтон.

Нова райдужна сторінка відкрилася останнім часом й у особистому житті Періс - вона насолоджується своїми стосунками із новим бойфрендом Саєм Вейтсом та запевняє, що ніколи не була щасливішою.


"Сай чудовий чоловік. Він один з найдобріших людей, яких я колись зустрічала, і він мій найліпший друг. Ми нерозлучні, ми завжди разом", - поділилася вона.

До слова, імовірно, Хілтон незабаром доведеться стати й мачухою - адже її кавалер має 7-річну доньку, пише "Radar Online".

"Сай - батько, і він поєднує свою частку батьківських обов'язків зі своїм свіжим романом із Періс", - розповів інформатор.

Втім, Хілтон, яка свого часу говорила про своє бажання стати мамою до 30 років, дітлахи навряд чи лякають.

"Я ж доглядаю за тваринами, тож змогла б багато чого дати моїм дітям", - не сумнівається білявка.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів