Башаров з другом влаштували п’яну бійку

20 жовтня 2010, 15:22
Російський актор Марат Башаров з фігуристом Олексієм Ягудіним влаштували бійку на вулиці, пише " Life Showbiz ".

Днями у Москві відбулося святкування нагородження премії в галузі фігурного катання. Організатори запросили до одного з ресторанів у центрі Москви близько сотні людей.

"Вчора у нас гуляла велика компанія. Вони дуже багато сміялися, точно щось святкували. Серед них знайомими мені здалися лише Ягудін і Башаров, але інші були явно добре їм знайомі", - розповіла адміністратор ресторану.

Після кількох склянок міцного алкоголю компанія влаштувала "змагання" зі стрибків по столах. Найвідчайдушніші відштовхувалися від столів та крісел і злітали під стелю. Щоправда, на шляху до нових рекордів фігуристам ставали кришталеві люстри.

Також від стрибунів постраждав мармуровий стіл. А загальна сума завданої шкоди склала 37 тисяч рублів.


Та найцікавіше відбулося вже ближче до ранку, коли компанія почала розходитися. Так, останнім заклад залишив Башаров, який пощипав на прощання кількох офіціанток.

Веселий Башаров вліз у бійку

На вулиці актора чекав Ягудін. Однак приятельська розмова швидко переросла у з'ясування стосунків з пасажирами припаркованого поруч авто.

А вже у сусідньому дворі компанія нібито перейшла на кулаки.

На щастя, поруч проходили співробітники охоронної фірми, які й розняли хуліганів.

"Причина сварки незрозуміла, але вони (Башаров і Ягудін) дуже не хотіли розголосу, тому вирішили не доводити справу до міліції", - розповіло джерело.

До слова, Башаров відомий тим, що любить випити. Минулого року актор напідпитку сів за кермо і повіз 4-річну доньку додому.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів