Гібсон вимагає від маленької доньки сплату за проживання?

20 жовтня 2010, 16:37
Голлівудський актор Мел Гібсон, схоже, не поспішає виплачувати по 20 тисяч доларів щомісяця на утримання своєї меншої доньки Люсії, хоча саме таким було рішення суду.

Спершу зірка "Хороброго серця" бажає врегулювати питання щодо орендної плати за лос-анджелеський будинок, в якому нині мешкають дівчинка та її мама Оксана Григор'єва, пише "Radar Online".

"Це просто - Мел хоче, аби мала Люсія платила за оренду", - пояснило джерело, наближене до росіянки.

"Мел "зажимає" (суму на) утримання дитини, призначену судом, оскільки хоче стягти з Люсії по 6 тисяч доларів щомісяця за оренду - за проживання в будинку, попри те, що їй іще не виповнилося 12 місяців... Яким батьком треба бути, аби робити таке своїй дочці?", - додав інформатор.

 

Натомість новий адвокат Григор'євої Ліза Блум називає актора, чиї статки оцінюються в 600 мільйонів доларів, "неплатником аліментів" та обіцяє "боротися, доки Мел Гібсон не заплатить останній пенні з суми, призначеної судом, на утримання дитини".

До слова, від початку судової війни з зірковим татусем своєї доньки Оксана встигла найняти аж 39 адвокатів, повідомляє "TMZ".

Фото "АР"

IDEALMEDIA