"Довбаний невдаха" Гібсон вибачився перед російською коханкою?

21 вересня 2010, 11:46
Голлівудський актор Мел Гібсон писав проникливі листи своїй колишній Оксані Григор'євій . У них він освідчувався у коханні, просив пробачення, скаржився та називав себе невдахою.

Фрагменти електронного листування між колишніми коханцями нині оприлюднило видання "TMZ".

"Я таки втрачаю контроль над собою. Мені вкрай потрібне рішення. Пробач, що це зачіпає тебе. Я вже нічого не можу витерпіти. Мене заклинило", - йдеться у листі, відправленому з телефону Гібсона 1-го березня.

"Я намагаюся триматися, але це бере наді мною гору, і я є кимось, ким не хочу бути... Біль надто сильний, і, куди б я не повернувся, стає ще тяжче... Я - довбаний невдаха", - написав актор своїй колишній.

Григор'єва ж на це відписала йому, аби він так себе не картав, і що він чудова людина.


"Я кохаю тебе, і це не змінюється. Навіть якщо ти більше цього не бажаєш", - закінчила свого листа Оксана.

В іншому листі до екс-коханки, що датується 7-им березня, актор вибачається за щось, що відбулося між ними напередодні, пояснюючи це тим, що надто розхвилювався.

Гібсон попросив пробачення у Григор'євої?

"Я кохаю тебе... Я нажаханий тим, куди ми прямуємо, і моїм вибухом, і можливістю зашкодити (комусь)", - продовжив зірка "Патріота".

Крім того, видання наводить і більш ранні послання, які Оксана одержала від актора наступного ранку після 6-го січня - дня, коли між колишнім коханцями виникла сварка, під час якої Гібсон нібито зацідив Григор'євій в обличчя й пошкодив зуби.

"Як твій зуб?", - турботливо поцікавився Гібсон.

"Я хочу сказати тобі, мені невимовно шкода", - написав він за годину.

Нагадаємо, наразі між Гібсоном та Григор'євою триває запекла судова війна.

Так, за останніми даними Оксана нібито вимагає, аби Мел сплачував їй по 40 тисяч доларів щомісяця - на утримання їхньої 10-місячної дитини.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів