Єву Лонгорію тягнуть до суду

26 жовтня 2010, 18:00

Обставини дорожньо-транспортної пригоди, в яку нещодавно потрапила американська актриса Єва Лонгорія, розглядатимуться в суді.

Проти зірки серіалу "Відчайдушні домогосподарки" найближчими днями збирається подати цивільний позов водій автомобіля, в який врізалася актриса, повідомляє "TMZ".

Представник позивача, такого собі Романа Гаспаряна, стверджує - через аварію його клієнт страждає від болю в спині та шиї, жорсткого головного болю, не говорячи вже про відчуття страху та проблеми із тиском.


Зі слів адвоката, машина Гаспаряна зупинилася в середньому ряду, чекаючи, аби повернути. Зненацька до цього ж ряду вивернула автівка Лонгорії, і сталася аварія.

Говорячи про стан актриси на момент ДТП, юрист, посилаючись на враження очевидців, зазначає - її очі були "червоні та налиті кров'ю".

Натомість джерела в правоохоронних органах розповідають порталу геть іншу версію - авто Гаспаряна різко зупинилося, а Лонгорія ніяк не могла уникнути зіткнення. Речник актриси досі не дав жодних коментарів з приводу аварії.

Нагадаємо, "зіркове" ДТП сталося 20-го жовтня на Голлівудському бульварі.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів