Чарлі Шин загримів до лікарні через кокаїн, повію чи алергію?

27 жовтня 2010, 11:33
Скандальний голлівудський актор Чарлі Шин встиг вплутатися у чергову неприємну історію, хоча лише два місяці тому він вийшов з реабілітаційного центру.

У вівторок близько другої ночі з нью-йоркського готелю "The Plaza Hotel" актора забрала швидка - через "можливу інтоксикацію", повідомляє "TMZ".

Речник Шина пояснив його раптове нездужання алергічною реакцією на медикаменти. Втім, геть іншу версію подій тієї ночі представляє видання "The New York Post".

Як пише видання, служба безпеки готелю змушена була серед ночі викликати поліцію, аби втихомирити 45-річного актора. Чарлі нібито влаштував у готельному номері "вечірку" з повією.

Сам Шин був голий, меблі розкидані по кімнаті, а люстра пошкоджена. Збитки, заподіяні зіркою у розкішному номері, попередньо оцінюють у 7 тисяч доларів.


Правоохоронцям, що прибули, Шин відверто зізнався, що вживав алкоголь та нюхав кокаїн, засвідчив інформатор.

Щоправда, як повідомили "TMZ" джерела у правоохоронних органах, під час обшуку наркотиків у номері не знайшли.

Що ж до загадкової гості актора, то вона також була голісінька та злякано волала з замкненої вбиральні, пише "The New York Post" із посиланням на "Life&Style".

"Чарлі говорив нерозбірливо, але почав викрикувати копам образи. Вони одразу його впізнали та запропонували йому два варіанти: відправити його до лікарні або ж відвести до відділку. Чарлі обрав лікарню", - розповіло джерело.

Цікаво, що, коли "алергіка" Шина таки забрали до лікарні, то разом з ним поїхала його колишня дружина - Деніз Річардс, яка мешкала в цьому ж готелі разом із їхніми двома доньками.

З лікарні Шина виписали у вівторок ввечері. Він одразу ж відлетів приватним рейсом до Лос-Анджелесу.

Нагадаємо, у серпні Чарлі Шина було визнано винним у домашньому насильстві по відношенню до його третьої дружини, Брук Мюллер.

Суд відрядив актора на 30 днів до реабілітаційного закладу, а також призначив 36-годинний курс психотерапії.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів