Майкл Дуглас навідує сина в тюрмі

29 жовтня 2010, 17:41

Виснажений боротьбою з раком актор Майкл Дуглас все одно знаходить у собі сили, аби навідувати свого старшого сина Камерона у в'язниці, пише "Radar Online".

Дорога від Нью-Йорка до виправного закладу "Lewisburg Federal Prison Camp", який знаходиться у Пенсильванії, займає три години.

"Майкл досі навідує Камерона. Він не їздить до нього щодня, і не так часто, як хотів би, але він досі його відвідує", - запевнив давній друг Дугласа публіцист Аллен Баррі.

31-річний Камерон Дуглас, який відбуває 5-річний термін за торгівлю наркотиками, має вийти на волю лише у 2013-му році. Втім, якщо він пройде спеціальну програму лікування від наркотичної залежності, імовірно, його випустять на волю на рік раніше.


Хворий Майкл не полишає непутящого сина

"Майкл завершив своє лікування близько трьох тижнів тому, і зараз одужує після процесу (хіміо- та променевої терапії)", - розповів Баррі.

З його слів, актор "лишається у доброму гуморі", а жодних подальших процедур йому не призначали.

Чутки ж про критичний стан Дугласа, які з'явилися після появи у пресі фото змарнілого актора, близькі до нього люди називають неправдивою спекуляцією.

Нагадаємо, Камерон є сином Майкла Дугласа від першого шлюбу. Із актрисою Кетрін Зета-Джонс актор має двох дітлахів - Ділана та Керіс і мріє про ще одне спільне маля.

Фото Splash з сайту "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів