Пасинка Безрукова відрахували з двох ВУЗів

4 листопада 2010, 13:34

Пасинок актора Сергія Безрукава не надто завзято гризе граніт науки. 20-річного Андрія Ліванова відрахували вже з двох ВУЗів, повідомляє "Экспресс-газета".

Нагадаємо, пасинок Безрукава є сином його дружини Ірини від першого шлюбу - з зіркою "Тридцятого знищити!" Ігорем Лівановим.

За версією батька, хлопець не тягнеться до навчання, бо вважає, що йому вже забезпечено місце в якомусь швейцарському банку.

Коли Андрійко закінчив елітну московську школу, вітчим мріяв віддати його до престижного Московського державного інституту міжнародних відносин. Втім, замість дипломатії хлопець побачив своє покликання в акторстві. До того ж, досвід він мав - зіграв ще школярем у мюзиклі "Норд-Ост".


"Андрій пішов на підготовчі курси до Школи-студії МХАТ, проте невдовзі з'ясувалося, що половину занять він пропускає", - бідкається Ліванов-старший.

Сергій Безруков з дружиною Іриною та її сином Андрієм Лівановим

Таткові друзі допомогли Андрійкові без іспитів потрапити одразу на другий курс акторського факультету Інституту сучасного мистецтва. Втім, у храмі науки студента побачили лише тричі, хоча за його навчання було внесено гроші на півроку вперед.

"Чудово! - сказав я. - Більше фінансувати повітря не буду! Хочеш, іди працюй. Не вступиш, підеш до армії!", - розповідає Ігор.

Наступна спроба Андрія Ліванова здобути вищу освіту була більш "тривалою". В Інституті Сходознавства він протримався цілий рік.

"Більшість з тих, хто вчився з ним на курсі, - діти чиновників, і гарантії працевлаштування у них були", - пояснює мама Ірина.

Андрій, збагнувши, що перспектив знайти гідне місце роботи у Японії у нього не так багато, вирішив відмовитись від кар'єри японіста.

Торік Андрій став студентом факультету лінгвістики Московського державного відкритого університету. Як зазначають його нові однокурсники, чимало часу Ліванов витрачає на особисте життя, втім, такої кількості прогулів, як раніше, у нього також немає.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів