Lady Gaga переслідує злий привид

4 листопада 2010, 16:27

Схоже, співачка Lady Gaga має серйозний конфлікт із нечистою силою. Артистка впевнена, що за нею ганяється злий привид на ім'я Райян.

"Протягом кількох місяців вона говорить нам, що має (коло себе) дух чоловіка на ім'я Райян, який подорожує світом разом з нею", - розповів член команди Lady Gaga.

Примара не дає співачці спокою навіть на гастролях, впертий Райян їздить разом з нею з країни у країну, повідомляє "The Daily Star".

"Він досі не робив нічого надто агресивного чи лячного, але вона божеволіє від його присутності. Вона дуже духовна особистість і (перебуває) у гармонії з духовним світом, але це вже занадто, навіть для неї", - зазначив інформатор.

Аби спекатися потойбічного "фаната", Lady Gaga спеціально зв'язалася з медіумом та організувала спіритичний сеанс.


"На вихідні вона зібрала усіх своїх друзів у Белфасті та провела сеанс, аби зв'язатися із Райяном та з'ясувати, чого він хоче", - повідомив співробітник артистки.

До слова, у Північній Ірландії, де Lady Gaga виступала на Хелловін, вона роздратувала не лише привидів, а й власних шанувальників.

На сцені "доця Елтона Джона" тримала в одній руці ірландський триколірний прапор, іншою ж - показувала середній палець. Цю її витівку було названо "недоречною" та огидною".

Нагадаємо, влітку Lady Gaga вже викликала професійних мисливців за привидами, аби ті перевірили всю її апаратуру.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів