Путін дихає у спину Обамі, а Меркель - Папі Римському

4 листопада 2010, 18:40

Президент США Барак Обома та екс-президент Росії Володимир Путін увійшли до списку найвпливовіших людей світу за версією "Forbes".

Як пише видання, з 6,8 мільярдів людей, що мешкають на планеті Земля, 86 осіб мають особливий вплив.

Так, президент США Барак Обама опинився у Топ-10 найвпливовіших людей на другій сходинці. Хоча, торік темношкірий лідер американців очолив аналогічний рейтинг.

Барак Обама

Американський керманич може втішатися тим, що керує найбільшою (за витратами) та найсмертоноснішою у світі армією, а також найдинамічнішою економікою. Крім того, Обама завоював серця робітників галузі секс-індустрії.


Російський прем'єр Володимир Путін перебуває в рейтингу на четвертій сходинці. Він і досі є впливовішим за власноруч ним підібраного президента РФ Дмитра Медведєва.

Володимир Путін

До речі, як припускає "Forbes", екс-офіцер КГБ, швидше за все, змістить свого протеже у 2012-му уроці. А до того часу йому однаково належить останнє слово на одній дев'ятій поверхні Землі.

Папа Римський Бенедикт XVI, який опинився на п'ятій сходинці рейтингу, має найвищу на землі владу над 1,1 мільярдами душ - а це 1/6 населення Землі.

Папа Римський Бенедикт XVI

Одразу за понтифіком, на шостій сходинці влаштувалася канцлер Німеччини Ангела Меркель - одна з найвпливовіших жінок на планеті.

Ангела Меркель

На сьомому щаблі рейтингу опинився прем'єр Великобританії Девід Кемерон. Він став наймолодшим прем'єром Британії за останні 198 років.

До слова, свій рід Кемерон веде від короля Вільгельма IV та його фаворитки Дороті Джордан. А дехто називає прем'єрство Кемерона "другим пришестям Маргарет Тетчер".

Девід Кемерон

Десяту ж позицію серед найвпливовіших людей посідає найбагатша людина США Білл Гейтс.

Білл Гейтс

Про те, хто очолив рейтинг найвпливовіших людей світу за версією "Forbes" і детальніше про інших учасників рейтингу читайте на "Українська правда. ЖИТТЯ".

Фото з сайту голови уряду РФ, а також фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів