Легендарний комісар Катані прилетів у Київ

5 листопада 2010, 13:04

У четвер у Київ з Рима прилетів знаменитий італійський актор Мікеле Плачідо, пише "Сегодня".

Свого часу Мікеле став відомий у Радянському Союзі завдяки головній ролі - Комісара Катані - у популярному тоді серіалі "Спрут". На екрані Плачідо в обличчі поліцейського боровся з мафією. На радянські екрани "Спрут" вийшов 24 роки тому, восени 1986-го.

Шанувальники Плачідо навряд чи б впізнали актора таким, яким він прибув в Україну. 64-річний Мікеле геть посивів, носить окуляри та й до того ж вуса відпустив. В аеропорті "Бориспіль" на ньому Плачідо були брюки з туями та спортивна куртка.

У Київ Мікеле Плачідо прилетів на "Тиждень італійського кіно"

"Переліт пройшов просто відмінно. Я й помітити навіть не встиг, як раптом опинився у Києві", - сказав журналістам Плачідо.


Після цього актор швидко сів у джип і, вимовивши "чао", попрямував в одну з найрозкішніших готелів столиці.

У Київ Мікеле Плачідо прилетів у рамках "Тижня італійського кіно". У столиці актор має особисто представити свій режисерський "майже автобіографічний" фільм "Велика мрія".

Його стрічка - любовна історія у контексті 1968-го року, про тогочасні події у студентському середовищі та про розкол, який вони утворився всередині італійських родин.

Секс-символ 80-х пробуде у Києві два дні, пише "Комсомольська правда в Україні".

Таким Плачідо полюбили у телесеріалі "Спрут"

В Україну Мікеле Плачідо приїхав уперше. Крім культурної програми, у київський розпорядок актора вписано вечерю з впливовими бізнесменами країни.

Що стосується особистого життя італійської кінозірки, то, як пише газета, Мікеле Плачідо ніколи не відповідає на питання приватного характеру. В актора є шестеро дітей від трьох жінок. Правда, офіційно він був одружений лише один раз.

Перша і єдина офіційна дружина Плачідо акторка Симонетта Стефанеллі відома за роллю дружини Майкла Карлеоне у блокбастері "Хрещений батько". Від цього шлюбу у Плачідо троє дітей.

Ліворуч - перша і єдина офіційна дружина Плачідо акторка Симонетта Стефанеллі зіграла у "Хрещеному батьку". Праворуч -старша дочка Плачідо Віоланта

Але союз зі Стефанеллі розпався, коли Симонетта дізналася, що в її чоловіка підростає син від американської коханки. Перша дружина Плачідо пішла з життя 4 роки тому у віці 52 років.

Нинішню кохану актора звуть Федеріка Вінценті. Вони познайомилися 8 років тому, коли дівчині було всього 18. Федеріка мріяла про кар'єру акторки, і Мікеле дав їй роль у своєму фільмі "Квітка зла". Чотири роки тому, напередодні 60-річчя актора, Вінценті народила йому сина Габріеля.

Нинішня цивільна дружина Плачідо актора Федеріка Вінценті молодша за свого "комісара Катані" на 35 років

При цьому Плачідо зовсім не бентежить 35-річна різниця у віці з цивільною дружиною. Хоча його старша дочка, акторка Віоланта старша за кохану батька на 8 років.

Фото "Сегодня", "Talk Movies World", "Video Life" і з "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів