Король Швеції відвідував оргії та бавився з дівчатками у джакузі?

8 листопада 2010, 19:45

Король Швеції Карл XVI Густав опинився у центрі секс-скандалу. 64-річний монарх, який є почесним головою Всесвітнього фонду скаутів, у минулому не гребував п'яними оргіями та голими вечірками в джакузі з моделями.

Принаймні, про це розповідає скандальна книжка "Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken" ("Карл XVI Густав - монарх мимоволі"), пише "The Telegraph".

Пригоди гультіпаки Карла XVI Густава випливли на поверхню

Час, коли 27-річний Карл Густав вступив на престол, припав на розпал його холостяцьких років, із дівчатами та пиятиками, як стверджують автори книги.

Протягом двох років Томас Сіоберг (Thomas Sjöberg), Тов Мейє (Tove Meyer) та Деанн Раушер (Deanne Rauscher) збирали подробиці цієї заплутаної історії.


Письменникам вдалося відкопати зв'язок між королем та сербським гангстером Мілле Марковичем.

Останній нібито влаштовував вечірки для Карла Густава та його друзів у підпільному клубі Стокгольма.

За свідченнями самого Марковича, дівчата, запрошені на ті гулянки "скидали з себе одяг та сідали на коліна до чоловіків" просто у джакузі.

На дверях кімнат було написано, хто із ким спатиме, як розповіла одна з учасниць вечірок.

Про свої стосунки з королем розповіла також темношкіра поп-співачка та колишня модель Камілла Хенемарк. Їхній тривалий роман, який мав місце у 1990-ті роки, не був таємницею навіть для королеви.

Втім, навіть її величність не могла нічого вдіяти з чоловіком, який "закохався, наче тінейджер".

Те, як Карл Густав прокоментував усі ці пікантні заяви, ще більше розпалило цікавість ЗМІ.

"Я поговорив із моєю родиною та королевою, і ми вирішили перегорнути сторінку та рухатися вперед, тому що, як я розумію, це речі, що відбулися дуже давно", - сказав король.

Цікаво й те, як сприйняли піддані Карла Густава всі ці оповідки про його молодецькі походеньки.

Так, 80% опитаних запевнили, що все це ніяк не вплине на їхнє ставлення до короля, а 50% зазначили, що з боку журналістів негарно зазирати у приватне життя королівської родини.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів