"Інтерна" Лобанова "спокусив" отець Охлобистін

10 листопада 2010, 15:18

Актор Олександр Ільїн, відомий за роллю лікаря Семена Лобанова у комедійному серіалі "Інтерни", зізнався, що у серіал пішов за Іваном Охлобистіним і намагався не бути на екрані повним ідіотом.

Про це Ільїн розповів в інтерв‘ю "Комсомольской правде".

За словами вихідця з акторської родини, йому байдуже, які ролі грати. Втім, погоджуватися на будь-яку - він не буде. Скажімо, серіали взагалі не любить...

Ільїн в ролі Семена Лобанова

"Ні, звісно. Наприклад, я погано ставлюся до серіалів, вони чистять людям мізки. Хоча в "Інтернах" погодився зніматися. Просто побачив, що там отець Іван задіяний. Зрозумів - справа вартісна", - зізнався Ільїн.


"Я його дуже люблю, він справжня людина. Багато знає про життя. Чимало пережив, але при цьому відкритий для спілкування. Мене часто запитують, чи допомагає мені Охлобистін, мовляв, він старший, досвідченіший. Отець Іван не такий, він не хоче нав'язувати своєї думки. А надто він не професійний актор", - зауважив "лікар Лобанов".

Нагадаємо, Іван Охлобистін у серіалі зіграв лікаря-терапевта Андрія Бикова, у розпорядження якого і потрапляють чотири недосвідчені інтерни.

Охлобистін "лікар Биков"

До слова, як каже Ільїн, він свого персонажа - лінивого, "гопницького" вигляду, недалекого Сьому Лобанова - спробував підкорегувати.

"За сценарієм Лобанов узагалі був плоским ідіотом, але грати непрохідного тупака однобоко і нудно. І я вирішив наділити його людськими якостями, щоб люди переживали за нього", - поділився актор.

"Тепер мий Лобанов - агресивний, але водночас незлобивий, усі його невдалі ідеї починаються з добрих намірів. Він ледар, але після стусана здатний на різку мобілізацію. Усе це властиво російській людині, тому і Лобанов такий популярний", - каже зірка російського гумористичного серіалу.

Між іншим, акторська слава і любов фанатів вже не дає Ільїну спокійно їздити містом. Слава богові, поки адресу шанувальники не дізналися.

"За сценарієм Лобанов узагалі був плоским ідіотом..."

"Ні, слава богові. По-перше, я живу не за адресою. А по-друге, я не рок-зірка. Але в громадських місцях складнувато буває", - визнає актор.

"У Москві затори страшні, доводиться спускатися у метро, і починається жах. Добре, якщо спокійно підійдуть, а якщо волати починають, так на лемент ще двадцять осіб обернеться - от і пригода на всю поїздку", - розповів "Сьома Лобанов".

"Я терпіти не можу панібратства, а багато хто так спілкується, ніби ми двадцять років знайомі. Ех, але я ж знав, на що підписувався, доведеться звикати", - резюмував він.

Фото "Комсомольской правды" та з сайту Онлайн-клюбу любителів серіалу "Інтерни"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів