Поплавський каже, що не робив "западло" Герман

10 листопада 2010, 17:19

Співаючий ректор Михайло Поплавський не тримає зла на заступницю глави адміністрації президента Ганну Герман за її нещодавні випадки. Навпаки, Поплавський, схоже, вдячний соратниці Януковича за зайвий піар.

"...Ви знаєте, у мене є такий принцип: "Говоріть про мене, що хочете, тільки прізвище не переплутайте". Це навіть принцип всієї нашої команди. Я вважаю, що це був хороший піар від Ганни Герман", - сказав Поплавський у коментарях "E-motion".

Нагадаємо, у серпні ректор Київського університету культури викликав у Ганни Миколаївни негативну реакцію. Вона звинуватила Поплавського в тому, що він "культивує негативні явища в культурі".

"Він культивує кичугу, голих дівок. То страхіття", - жахалася Герман.


"Я вважаю, що це був хороший піар від Ганни Герман"

Також Герман називала Поплавського "яскравим прикладом культивування несмаку за державний рахунок", пише "Українська правда".

Як вважає Поплавський, коментувати висловлювання Герман особливої потреби немає.

"Ви знаєте, ми з нею й не сварилися. У нас же свобода слова, хто що хоче, те й говорить. У кожної людини є своя думка, і вона має право її висловлювати", - філософськи дивиться на питання сам ректор.

До всього, Поплавський запевнив, що нікому "западло" не робив.

"Я хочу одне сказати: Поплавський нікому западло не робив. Нікого не критикував, ні про кого поганого не казав... Час покаже. За нами йдуть ті, хто кращі за нас!" - впевнений він.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів