Орбакайте була їжаком, а тепер береже Пугачову

11 листопада 2010, 12:03

На святкуванні 14-річчя телеканалу Хорошковського російська співачка й акторка Крістіна Орбакайте поділилася спогадами про свій юний вік, розповіла про дівчину сина і про Пугачову-бабусю.

39-річна дочка Алли Пугачової поділилася з "Бліком" спогадами про те, якою була вона у 14 років: "Я була... їжачком! Ні, не те що "ні голови, ні ніжок" (сміється). Я маю на увазі, що була з голками. Довгий час пручалася моралям близьких".

До речі, зоряні мати й донька, за словами Крістіни, не бачилися майже місяць - Орбакайте була у Європі на гастролях.

"Вона теж зайнята своїми справами і проблемами. І я, як завжди, все дізнаюся останньою", - поскаржилася артистка.


Так, за словами Орбакайте, вона лише зараз довідалася, що у її матері проблеми з радіо свого ж імені. Нагадаємо, навесні 2009-го Пугачова у Києві при всьому столичному бомонді презентувала радіо імені себе.

"І я, як завжди, все дізнаюся останньою!"

"Просто, мама не любить робити те, що їй не подобається, особливо, коли її у чомусь утискають", - розпливчасто пояснила Крістіна характер проблеми.

Взагалі, мати й дочка далеко не завжди діляться одна з одною своїми планами.

"Частіше ми дізнаємося одна про одну з преси або вже постфактум - вона від мене заміжжя приховала і я теж - це у нас сімейне!", - сміється зірка.

"До того ж, ми рідко посвячуємо одна одну у свої проблеми, скоріше ділимося радісними подіями. Виняток - мої діти, її онуки! У мами виходить доступніше їм пояснити деякі моменти, вона мудра у вихованні. Я стосовно дітей трохи емоційна", - визнає Орбакайте.

Нагадаємо, у Крістіни підростають два сини: 19-річний Нікіта від співака Володимира Преснякова і 12-річний Дені від бізнесмена Руслана Байсарова.

До речі, після того, як Нікіта в рамках навчання зняв свій перший фільм, зоряна мама йому пообіцяла: "Але я вже говорила синові і його однокурсникам, якщо будуть добре вчитися, то ми зможемо працювати разом".

Орбакайте про Пугачову: "Частіше ми дізнаємося одна про одну з преси або вже постфактум - вона від мене заміжжя приховала і я теж - це у нас сімейне!"

Син Орбакайте на даний момент проживає в Америці. У зв'язку з цим співачка відповіла на запитання, чи треба давати підліткам свободу вибору, щоб вони вчилися на власних помилках.

"Вважаю, що ні! Але, хто нас слухає? А ви слухали своїх батьків? Однаково кожен наступить на свої граблі. Природно, ти не замикаєш нікого вдома, проводиш якісь бесіди і розраховуєш тільки на розум своїх дітей. Мене Бог врятував від подібних вчинків. Сподіваюся, і у моїх дітей вистачить розуму відмовитися від неправильного вибору. Їхня бабуся у цьому бере безпосередню участь", - твердо каже Орбакайте.

До речі, як зізналася артистка, у її старшого сина Нікіти вже є дівчина.

"Так, я познайомилася з його однолітком Аїдою. Вони приїжджали до нас влітку. Але про шлюб говорити ще дуже рано, з огляду на їхній вік. А надто, що вони вдвох ще навчаються. А далі видно буде!" - резюмувала Орбакайте.

Фото "Бліка" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів