Ніколь Річі захистять від "верескливого хижака"

11 листопада 2010, 13:11

Світська левиця та актриса Ніколь Річі звернулася до суду по охоронний ордер.

Вона попросила захистити своїх близьких від переслідувань фотографа, який "полює" на її 2-річну доньку навіть у дитсадку, повідомляє "TMZ".

Актриса заявила, що папарацці на ім'я Фабріціо Луїс Маріотто спеціально "верещить, кричить та намагається налякати нас, аби мати змогу сфотографувати нашу реакцію".

Ніколь Річі

"Він проникає на територію, що належить дитячому садку, щоб сфотографувати дітей", - поскаржилася зірка.


Ніколь особисто сфотографувала Маріотто біля дитсадка та надала ці фото суду в якості доказу своїх слів.

"Він часто кидає свою машину посеред вулиці зі жвавим рухом, аби переслідувати мене заради фотографії", - засвідчила Річі.

"Його хижацька поведінка викликала та продовжує викликати серйозне емоційне потрясіння, оскільки я боюся за безпеку моїх дітей", - повідомила світська левиця.

Суд пішов назустріч наляканій Річі та звелів Маріотто не наближатися до самої Ніколь, її дітей Харлоу та Сперроу, а також до їхнього тата Джоела Меддена ближче, ніж на 100 ярдів (близько 90 метрів).

Крім того, на таку ж саму відстань "хижак" відтепер не має права підходити й до дитячого садочка.

Лишається сподіватися, що судова заборона завадить Маріотто зіпсувати настрій Ніколь та Джоелеві під час їхнього весілля. Подейкують, урочисту подію парочка запланувала на перший тиждень грудня, пише "The Showbiz Spy".

Нагадаємо, Річі та соліст гурту "Good Charlotte" Медден разом ще з 2006-го року. Про їхні заручини стало відомо в лютому 2010-го.

Старша донька майбутнього подружжя з'явилася на світ у січні 2008-го, а їхньому синові Сперроу рік виповнився у вересні.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів