З Еммою Уотсон батьки не панькалися і наливали з 7 років

11 листопада 2010, 20:03

Батьки британської актриси Емми Уотсон частували її алкоголем з 7 років.

На думку зірки "Гаррі Поттера", саме це врятувало її від надмірного захоплення ним у підлітковому віці, пише "The Showbiz Spy".

"Мій тато не вдавався до жодних цих дитячих дурниць. Нам ніколи не дозволялося замовляти з дитячого меню у ресторанах. Він завжди чекав від мене дорослих розмов. Зі мною не панькалися", - розповідає Уотсон.

"Мені було 7, коли я випила мій перший келих вина, змішаного з водою, до страви. Мені здалося дуже дивним, коли я пішла до школи, і всі такі: "О, в нас є алкоголь!". Мені було нецікаво", - пригадує найстильніша зірка Британії.


Говорячи про роль Герміони Грейнджер, яка принесла їй світову славу, Емма каже, що не вибачила б батькам, якби вони не дозволили їй скористатися такою чудовою нагодою.

Втім, своїй доньці вона б побажала обмежитися однією-двома стрічками, а не жертвувати підлітковими роками задля блокбастерів.

Зйомки "Поттеріани" розпочалися, коли Уотсон було 10 років. У той час їй дуже бракувало батьків. Втім, вони, на відміну від рідних Деніела Редкліффа та Руперта Гріна (зіграв приятеля Гаррі Поттера Рона Візлі), не побажали залишити роботу, аби бути поряд з донькою.

"Обоє моїх батьків люблять свою роботу, й це велика частина їхньої особистості", - каже Уотсон.

Нагадаємо, нині 20-річна зірка сумлінно вивчає англійську літературу в престижному Університеті Брауна. Мешкає Уотсон у звичайному студентському гуртожитку.

До слова, схожі педагогічні принципи, вочевидь, мали і батьки американської акторки Хейден Пенетьєррі. Подрузі боксера Володимира Кличка почали наливати розведене червоне вино у 8 років.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів