Колишній жінці Майкла Дугласа не дісталися його гроші

16 листопада 2010, 10:28

Актор Майкл Дуглас одержав перемогу в судовій баталії, яка кілька місяців точилася між ним та його колишньою дружиною Діандрою.

Жінці не вдалося відсудити в онкохворого актора половину його гонорару за роль фінансиста-лиходія Гордона Гекко у стрічці "Уолл Стріт 2: Гроші ніколи не сплять".

Позитивне для зірки рішення у понеділок виніс суд Манхеттена, повідомляє "The Showbiz Spy".

"Він у захваті... Це правильне рішення", - сказала адвокат Дугласа, яка повідомила свого клієнта про перемогу по телефону.


У свою чергу, сторона Діандри із судовим рішенням не погоджується і має намір подати апеляцію.

Нагадаємо, згідно з угодою про розлучення, місіс Дуглас-перша одержала половину чоловікових заробітків за роки їхнього спільного життя, зокрема, за фільм "Уолл Стріт" 1987-го року. Крім того, жінка мала отримати таку ж частку з усіх його можливих спін-оффів.

Як зазначено у Вікіпедії, спін-оффами прийнято вважати ігри або фільми, чиї сценарій, персонажі чи вигаданий світ були раніше використані в іншому творі. Тож адвокат Майкла Дугласа наполягав: сіквел - "це не те саме", що спін-офф.

На щастя для Майкла Дугласа, його юристам вдалося переконати суд, що "Уолл Стріт 2" є ніяким не спін-оффом, а сіквелом, на прибутки від якого не повинна зазіхати Діандра.

Як відомо, перший шлюб актора розпався у 2000-му році. 18-го листопада Дуглас святкуватиме 10-річчя подружнього життя із актрисою Кетрін Зета-Джонс.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів