Через Редкліффа книжок про Поттера більше не буде

16 листопада 2010, 16:24

Британський актор Деніел Редкліфф гарантує – авторка саги про Гаррі Поттера Джоан Роулінг більше не писатиме про юного чаклуна.

Найвпливовішій жінці Британії настільки сподобалась гра Редкліффа в першій частині "Гаррі Поттер та дарунки смерті", що вона дала йому таку обіцянку.

 Деніел Редкліфф

Про це 21-річний актор повідомив у понеділок на американській прем'єрі стрічки, пише "Contact Music".

"Моя гра в цьому фільмі про Гаррі Поттера видалася їй дуже хорошою та, в нагороду за це, вона більше не писатиме жодних книжок "Гаррі Поттер", - заявив Редкліфф.

"Я певен, що вона писатиме інші книжки. Але я повністю гарантую, що Гаррі не буде (їхнім) головним героєм", - запевнив юний актор.

До слова, на прем'єру фільму в Нью-Йорку зібралося чимало зірок – зокрема, актриса Сара Джессіка Паркер із сином Джеймсом Уілкі та співачка Мадонна із донькою Лурдес Леон.

Актриса Емма Уотсон, яка зіграла юну чаклунку Герміону, зазначила, що син Паркер – "великий фан Гаррі Поттера". Саму ж зірку серіалу "Секс та місто" Уотсон назвала своєю "великою іконою стилю".

Що ж до Деніела Редкліффа, то в його найближчих творчих планах – поява у бродвейському класичному мюзиклі "Як досягти успіху в бізнесі без надмірних зусиль".

У виставі, яку глядачі побачать вже в лютому, актор зіграє мийника вікон, повідомляє "The Daily Mail".

Як відомо, дебютом Редкліффа на Бродвеї була його поява у п'єсі "Еквус". На сцені актор, якому на той момент було лише 17 років, з'явився голим, завоювавши чимало прихильників серед осіб нетрадиційної орієнтації.

Фото "Reuters"

IDEALMEDIA