Коханка Гібсона рвала на собі волосся, готуючись до свого вбивства?

16 листопада 2010, 21:11

Колишня коханка актора Мела Гібсона почала робити аудіозаписи його лементу, аби зібрати докази свого ймовірного вбивства.

Шокуючу заяву російська співачка Оксана Григор'єва зробила у розмові з відомим телеведучим Ларрі Флінтом.

Про це повідомляє "TMZ" із посиланням на власні джерела, пов'язані з телешоу.

"Я почала записувати близько одинадцятої, бо подумала, що не переживу цієї ночі", - поділилася із телеведучим Григор'єва.


"Я хотіла, аби, якщо я помру, моя мати змогла довести, хто це зробив", - зізналася вона.

Бурхливу поведінку Гібсона Оксана не пояснює дією алкоголю. Навпаки, як стверджує жінка, вона майже ніколи не бачила Мела напідпитку.

Григор'єва і Гібсон звинувачують одне одного у хворобі

"Ось чому я повторюю на тих записах, "тобі потрібне лікування". Він потребує лікування заради нашої доньки", - запевнила Оксана.

Зі свого боку, Гібсон, схоже, натякає на те, що лікування потрібне якраз самій Оксані.

Як стверджує Гібсон, подряпини, які буцімто з'явилися на лиці колишньої після їхньої історичної сварки 6-го січня, вона заподіяла собі сама.

"Оксана емоційно нестабільна та страждає на тріхотілломанію, розлад контролю над імпульсами, що характеризується постійною потребою видирати, та видиранням кіс, вій, брів та іншого волосся на тілі", - йдеться у заяві актора, яку одержав ресурс.

"Протягом наших стосунків в Оксани часто з‘являлися подряпини та залисинки на боці голови, як результат її розладу (подряпини, в яких вона, схоже, зараз намагається звинуватити мене!)", - обурюється Гібсон.

Адвокат Григор'євої Ден Горовіц, коментуючи цю заяву, запевнив, що особисто він жодного разу не бачив, аби його клієнтка дряпала себе чи смикала себе за коси.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів