Відсутність сексу довела El Кравчука до лікарні

17 листопада 2010, 10:44

Претендент на поїздку на "Євробачення-2011" співак El Кравчук опинився в лікарні. Артист зізнався, що це сталося через те, що в нього давно не було сексу.

Днями 33-річного співака термінового госпіталізували до однієї з лікарень Києва, пише "Блік".

Виявляється, Андрієві стало зле під час тренування у тренажерній залі. Артист гадав, що минеться. Та, щойно він знову приступив до вправа, як одразу ж знепритомнів.

"Я повернувся до тями у своїй машині, коли мій водій кричав у телефонну слухавку: "Йому погано. Готуйте палату і підтягуйте лікарів!". Після почутого я знову знепритомнів", - згадує Кравчук.


Вже в лікарні медики привели Андрія до тями за допомогою кисневої маски. А після того, як спеціалісти прокапали артистові глюкозу, почали обстеження.

Кравчук розповів, коли востаннє в нього був секс

На думку медиків, причиною поганого самопочуття Кравчука стала банальна перевтома. Тож медики порадили співакові побільше спати.

Та El Кравчук зізнався, що попри брак відпочинку та інтенсивні зайняття у спортзалі, він також давно не займається сексом. Мовляв, це й стало чи не основою причиною нездужання.

"До слова, мені тренер сказав, що все сталося через те, що я мало займаюся коханням. Востаннє місяць тому. Буду виправляти ситуацію!", - пообіцяв Андрій.

Наразі El Кравчук вже виписали додому. Тож у співака є нагода втілити свою обіцянку в життя.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів