Зірку "Бригади" обстріляли з пістолета?

17 листопада 2010, 16:06

У середу в центрі Москви обстріляли російського актора Володимира Вдовиченкова.

Про це повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на Головне управління внутрішніх справ Москви.

Правоохоронці уточнили, що у Вдовиченкова стріляли з пістолета "Оса".

За даними "Вестей.Ru", актора було поранено під час сварки на дорозі. Мовляв, на вузькій вулиці джип Володимира не зміг роз'їхатися з автомобілем "Nissan".


Між водіями обох машин розгорілася словесна перепалка. А згодом водій "Nissan" дістав травматичний пістолет і тричі вистрілив в актора. Вдовиченкова госпіталізували, а нападнику вдалося зникнути.

Щоправда, наразі надходять суперечливі дані про інцидент. Так, Головне управління внутрішніх справ Москви підтверджує факт поранення актора, однак спростовує інформацію про його госпіталізацію.

У міліції кажуть, що допомогу зірці "Бумера" медики надали на місці, пише "GZT.ru" з посиланням на "РИА Новости".

Вдовиченков опинився в центрі стрілянини?

Водночас сам Володимир Вдовиченков спростовує новину про те, що його поранили. За словами актора, він наразі перебуває на репетиції у театрі. А про те, що в нього стріляли, дізнався від дружини.

Однак портал "Life News" оприлюднив аудіозапис розмови з Володимиром. У телефонному спілкуванні з артистом журналістка питає Вдовиченкова про інцидент та самопочуття.

"Почуваюся добре. Все. Без коментарів, пробачте", - відповів актор. Однак факт стрілянини заперечувати не став.

Нагадаємо, Володимир Вдовиченков відомий за ролями у таких картинах, як "Бригада", "Бумер", "Тарас Бульба", "Параграф 78" та інших.

Фото "RusKino"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів