Шер сплутали з повією, і вона хотіла викинутись з балкону

19 листопада 2010, 18:41

Через багато років після першого шлюбу, який для співачки Шер ледь не закінчився стрибком з балкону, вона, здається, знайшла своє щастя.

52-річний сценарист Рон Циммерман став новим коханням зірки, хоча спершу прийняв її за повію.

Як розповіла Шер в інтерв'ю журналу "Parade", вона познайомилася з Роном близько року тому в соціальній мережі "Facebook" через спільну подругу.

"Він подумав, що я - пародист Шер чи проститутка, йому б ніколи і в голову не прийшло, що це справді я", - згадує співачка.

"Ми грали у словесний волейбол близько місяця, доки він не зателефонував моїй подрузі та не спитав, хто я насправді. Вона відповіла: "Це Шер". Рон розгубився. Тоді ми поговорили по телефону, я сказала: "Чому б тобі не приїхати, ми б зустрілися? Якщо ти мені не сподобаєшся, чи я тобі не сподобаюсь, просто підеш додому". І ось так ми зустрілися", - розповіла Шер.

Свого коханого вона описує так: "Невисокий, трохи неохайний, наче розсіяний професор".

"Він найкумедніша людина, яку я коли-небудь зустрічала, і найексцентричніша - такий дивакуватий і такий добрий, і дуже особливий", - додала вона.

 Шер закохалася в інтернеті

Нині артистка не шкодує про свої стосунки з жодним із чоловіків, які їй досі зустрічалися на життєвому шляху.

"Мені було добре з ними усіма!!!... Я ніколи не відчувала, що зробила поганий вибір, і я завжди була щаслива, коли з'являвся наступний чоловік. Зазвичай я можу протриматися із чоловіком близько двох років, це так. Тієї миті, коли стосунки входять у фазу більших зобов'язань, вони змінюються", - зазначила вона.

Імовірно, шкодує артистка лише про свій шлюб із Сонні Боно, який ледь не закінчився для неї суїцидом.

"Правда в тому, що я не певна, чи треба було нам взагалі ставати чоловіком та дружиною", - зізналася Шер.

"Він не хотів, аби я зростала або мала якусь свободу. Мені заборонялося все, крім роботи. Ми працювали більше, ніж жили", - розповіла вона.

Як згадує нині співачка, зірковий статус перетворив Боно на "жахливого бабія", якому було замало не те що однієї, а й п'ятьох жінок.

"Я міркувала про те, щоб стрибнути з балкону готелю. А тоді подумала, "Ні, я ж можу просто покинути його". Коли я сказала (про це) Сонні, він сказав "Якщо ти кинеш мене, Америка ненавидітиме тебе, і ти не матимеш роботи." Я відказала "Знаєш, що, Сонні? Мені просто байдуже!", - сказала Шер.

Їхній шлюб із Сонні розпався у 1974-му році, а в 1998-му чоловік загинув внаслідок нещасного випадку, катаючись на лижах. Спільна донька колишнього подружжя, Честіті, змінила стать та стала хлопцем на ім'я Чез.

Фото "АР"

IDEALMEDIA