Шер назвала Меріл Стріп сукою і розповіла про екса та наркотики

5 листопада 2010, 10:19

Співачка Шер розкрила секрет, як їй вдається майже п'ять десятиріч залишатися у світлі софітів. Про наркотики, старість та колишнього чоловіка зірка розповіла у свіжому інтерв'ю журналові "Vanity Fair".

"Я почуваюся, наче машинка на атракціонах. Якщо я вдаряюся у стіну, я здаю назад та їду в іншому напрямку. За свою кар'єру я вдарилася об чимало довбаних стін. Але я не зупиняюся. Я гадаю, це моя краща якість: я просто не зупиняюся", - сказала 64-річна Шер.

На думку Шер, красиво старіти виходить у актриси Меріл Стріп. Щоправда, говорячи про зірку фільмів "Мости округу Медісон" та "Mamma mia", співачка нагородила її дивними епітетами.

"Я гадаю, Меріл (Стріп) чудово дає раду із цим (старінням). Дурна сука робить це краще за всіх нас! Але мені це (старіти) не подобається... У мене є робота, яку потрібно виконати, а це робить мою роботу тяжчою", - сказала в інтерв‘ю Шер.


Згадуючи про свого чоловіка, продюсера, співака й політика Сонні Боно, артистка зауважила, що він ставився до неї "радше як до золотої гуски, аніж як до дружини".

"Гадаю, я пробачаю йому. Він робив мені боляче у чимало способів, але це було щось. Він був значно більше, ніж чоловік - жахливий чоловік, але чудовий наставник, чудовий учитель", - сказала вона.

Як відомо, шлюб Шерилін Саркісян (справжнє ім'я артистки) та Сонні Боно розпався у 1974.

Нагадаємо, від стосунків із Сонні Боно у Шер народилася дочка Честіті, яка згодом стала трансексуалом Чезом.

Від другого шлюбу, з музикантом Грегом Оллменом, Шер має сина Елайджу Блу.

"Це незбагненно, але обоє моїх дітей мали ті самі проблеми з наркотиками, що й їхні батьки", - зізналася Шер.

Також Шер розповіла, що її власний батько мав героїнову залежність. А от сама співачка, за її словами, не вживає наркотиків з моральних принципів.

"Я пробувала кілька видів наркотиків, але ніколи не почувалася добре, втрачаючи над собою контроль", - запевнила Шер.

Фото "Vanity Fair"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів