"The Rolling Stones" та "The Beatles" визнали майстрами сварок

24 листопада 2010, 13:51

Одинадцять найбільших сварок, що колись точилися між відомими рокерами, представив американський журнал "Rolling Stone".

Перше місце в списку "ворожнеч усіх часів" дісталося учасникам гурту "The Rolling Stones" Міку Джаггеру та Кіту Річардсу.

Давній конфлікт між ними загострився після публікації мемуарів Річардса, книги під назвою "Life", повідомляє "Rolling Stone".

У ній Кіт назвав Джаггера "малим пройдисвітом". Попри це, видання сподівається, що рокери, які знайомі ще зі школи та мають прізвисько "Мерехтливі близнюки", встигнуть помиритися до наступного світового туру легендарного бенду.


До слова, у своїй автобіографії Річардс також називав Джаггера "нестерпним" і звертався до нього "Ваша Величносте", пише "Vanity Fair".

Мік Джаггер та Кіт Річардс

До списку також потрапив гурт "Aerosmith". Учасники колективу категорично не схвалили появу їхнього вокаліста Стівена Тайлера в шоу "American Idol" в якості судді. Причому про таке рішення фронтмена його колеги дізналися не від нього самого, а з преси, розповів гітарист Джо Перрі канадським ЗМІ.

"Це його бізнес, але я не бажаю, аби до цього залучалася назва "Aerosmith". Ми не маємо з цим нічого спільного", - сказав він.

Подейкують, що гурт навіть розглядає можливість зміни вокаліста.

Місце в "топ-11" посіли також учасники британського гурту "The Who" Піт Таунсенд та Роджер Долтрі зі своєю давньою словесною баталією. Так, в 1975-му році Таунсенд зізнався в інтерв'ю, що їхній гурт став старомодним і щовечора лише "копіює те, ким звикли бути "The Who".

За кілька місяців Долтрі прокоментував його висловлювання так: "Піт вихваляв власну дупу..."The Who" не були поганими в турі, я гадаю, ми зіграли кілька концертів, де кепським був Таунсенд ".

"Пісенна" сварка між Джоном Ленноном та Полом МакКартні сталася невдовзі після розпаду гурту "The Beatles". Свої негативні емоції на адресу МакКартні Леннон втілив у композиції "How Do You Sleep" ("Як тобі спиться?") 1971-го року.

Пол МакКартні

"Диваки були праві, говорячи, що ти мертвий... Єдине що ти зробив, це "Yesterday", - співав тоді Леннон.

За кілька років музиканти примирилися, проте їхні стосунки так і лишилися дещо відчуженими до самої смерті Леннона в 1980-му році.

Потрапила до списку й юридична суперечка 1987-го року між учасниками гурту "Pink Floyd" через право на назву.

Окрім того згадується і сварка засновників гурту "Oasis", братів Ноеля та Ліама Геллехерів, через яку вони навіть відмовились виходити на паризьку сцену в 2009-му році. Подейкували, що Ліам тоді в запалі розтрощив гітару Ноеля.

Видання також пригадало нетактовність Акселя Роуза з "Guns'N'Roses", коли він у 2009-му порівняв свого колегу Слеша (Сола Хадсона) із онкологічним захворюванням.

Фото "АР" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів