Малахов знайшов собі VIP-дружину

29 листопада 2010, 13:00

Вічний холостяк - російський телеведучий Андрій Малахов зібрався одружитися з донькою свого боса. Про це "Комсомольской правде" розповіли друзі шоумена.

"Ось вже кілька місяців Андрій живе у цивільному шлюбі з чарівною 30-річною білявкою Наталею. Наташа Шкульова - журналіст, видавець крупного глянцевого журналу", - зауважили в оточенні пари.

Малахов планує повести кохану під вінець влітку.

"Нам зателефонував Андрій і сказав, що на літо у нього з Наталею призначене весілля", - зазначив друг телеведучого.


Схоже, молодята не будуть економити на власному святі й влаштують одразу дві церемонії.

Андрій Малахов та його обраниця - Наталя Шкульова

"Розпишуться вони в одному з московських рагсів, але буде ще одна символічна реєстрація у ресторані - для чисельних гостей Андрія та Наталі", - додав співрозмовник.

До слова, Малахов відхопив собі доволі ласий шматочок. Наталя - донька Віктора Шкульова - голови однієї з великих російських видавничих компаній. Саме цей холдинг видає журнал, головним редактором якого є Малахов, пише "Экспресс-газета".

Нагадаємо, рік тому телеведучий обіцяв одружитися з іншою білявкою - Ксенією Собчак. Тоді Ксюша запропонувала Андрію парі: якщо він не одружиться у найближчі 10 років, то поведе її під вінець.

Та, схоже, Собчак та Малахов так і не збудують спільного сімейного гніздечка. Адже не лише Андрій знайшов собі іншу обраницю, Ксюша також нещодавно обзавелася постійним кавалером.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів