Вагітна Пінк п'є пиво, а дитину планує назвати на честь віскі

29 листопада 2010, 13:51

Співачка Пінк, яка нещодавно оголосила світові про свою вагітність, нині стоїть перед складним вибором імені для малюка.

Майбутньому татусеві, мотогонщику Кері Харту, більше до вподоби традиційні імена. Ексцентрична ж матуся бажала б підібрати для нащадка якесь оригінальне ймення, пише "Contact Music".

У разі, якщо народиться хлопчик, Пінк хотіла б назвати його одразу на честь свого батька, брата та улюбленого алкогольного напою - Джеймсон.

"Мого батька звати Джеймс, а мого брата – Джейсон. Ми з Кері обоє ірландці, друге ім'я Кері – Джейсон, і Джеймсон – ми обоє любимо (цей) віскі. Це елементарно", - пояснила співачка під час телешоу "Access Hollywood".


Пінк не сумнівається – з її чоловіка вийде чудовий тато. Адже батьківство – це те, на що він чекав майже від початку їхніх стосунків.

Пінк та Кері вже обирають ім'я для дитини

"Він буде справді, справді кльовим татусем", - каже артистка.

Пінк, пологи в якої відбудуться вже навесні, вважає себе "дуже дисциплінованою", повідомляє "The Sun".

"Коли час грати, я граю, коли час працювати, я працюю, а коли час бути обережною, я буду обережною", - запевняє вона.

Щоправда, час від часу вагітна зірка дозволяє собі келишок пивця.

"Є цілий підручник у шість футів завтовшки, сповнений речей, які не можна робити. Не пити, не їсти цього… В Ірландії я бачила жінку на дев'ятому місяці вагітності з мартіні в руці", - говорить вона.

Цікаво, на честь якого напою Пінк назве маля, якщо в неї народиться дівчинка. Нагадаємо, досі лікар пророкував їй саме донечку, а сама співачка обіцяла, що в такому разі "одна з них потрапить до в'язниці"

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів