Кримчанка стала однією з п’яти кращих моделей світу

30 листопада 2010, 13:21

Студентка з Криму Ніна Астраханцева опинилася у п'ятірці кращих учасниць конкурсу "Model of the World-2010", який проходив у Китаї.

21-річна дівчина впевнена, що вона "взяла" журі посмішкою та сукнею з маків.

"Разом зі своїм дизайнером і мамою ми працювали над ним цілих два місяці. Вийшла гарна коротка сукня, розшита червоними маками. А шлейф прикрасили зеленим "листям", - розповіла "Комсомольській правді в Україні" Ніна.

Макова сукня кримчанки

Студентка похвалилася, що на створення вбрання пішло більше ста маленьких квіточок маку, виконаних з червоної тканини. А на голові у моделі був вінок, також у вигляді маку.


За словами Астраханцевої, конкурс виявився для неї справжнім випробуванням на витривалість.

Так, у Китаї учасниці провели три тижні. Графік фотосесій, спілкування з пресою, відвідування заходів був розписаний буквально по хвилинах. Дівчатам доводилося вставати о п'ятій ранку, а лягати після другої ночі і при цьому постійно виглядати на всі сто.

"У перші дні обстановка серед дівчат була напружена. Одразу утворилися дві групи: російсько- і англомовна. Але потім від втоми ні у кого вже просто не було сил сперечатися чи ображатися, час і праця всіх об'єднали", - зауважила кримчанка.

Цікаво, що Астраханцева представляла не Україну, а лише Крим

Ніна вже повернулася додому. Батькам, близьким і друзям дівчина привезла з Китаю цілі сумки сувенірів, чаю, статуеток, східних шаликів.

Наразі одна з п'яти кращих моделей світу готується до сесії. Астраханцева - студентка Таврійського університету імені Вернадського, спеціальність - міжнародна економіка.

Та, схоже, дівчина сподівається пов'язати своє життя з модельним бізнесом і навіть підписала перший контракт - на рік.

До слова, Астрахцева на конкурсі представляла не Україну, а лише Крим. Водночас інші учасниці були делеговані саме з країн. Від України була інша учасниця - Марія Бурлакова.

Нагадаємо, у березні цього року одеситка Марія Бурлакова стала "Королевою України-2010".

Марія Бурлакова

Фото з сайту конкурсу та "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів