"ТНМК" поділилися спамом і отримали капусту

2 грудня 2010, 16:56

Гурт "Танок на майдані Конго", чи просто "ТНМК", представив свій новий альбом.

Презентація платівки "С.П.А.М" (Система Програмування Альтернативного Мислення).відбулася 1-го грудня в одному з клубів столиці, пише "ТСН".

"Дуже багато у нас всередині всього відбувається, а це все виливається у пісні. Більша частина пісень у новому альбомі - неформатні. З точки зору того, що звучить з наших телевізорів, вони абсолютно некоректні, і ми все це об'єднали під одним заголовком", - так представив альбом учасник гурту Фагот.

До речі, це перша за останні п'ять років студійна платівка колективу.


На презентації альбому зібралися друзі та прихильники колективу.

Одним із перших приїхав колишній учасник "ТНМК" Едуард Приступа, більше відомий як Діля. Піднявшись на сцену, Діля подарував хлопцям красиво запаковану капустину.

"Сам виростив. Це, щоб "бабло" завжди було", - пояснив Едуард.

Фагот і Ко "заспамили"

Фоззі та Фагот так зраділи такому подарунку, що одразу ж скуштували капусту на смак.

Того вечора на сцену також піднявся колишній телеведучий Сергій Сивоха, який разом із "танками" виконав одну з композицій.

Окрім нових композицій таких, як "Проїхали", "С.П.А.М", та старих "Люба, люба", "Зроби Мені Хіп-Хоп", "ЖуПан" "ТНМК" заспівав пісню "Братів Гадюкіних" - "Файне Місто Тернопіль".

"Я думаю, що наступного року варто влаштувати концерт-триб'ют "Братів Гадюкіних". Ми до нього вже готові", - зауважив Фагот.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів