Дружини Трахтенберга б’ються за спадок

3 грудня 2010, 13:39

Перша та друга дружини покійного російського шуомена Романа Трахтенберга не можуть поділити спадок, пише "Экспресс-газета".

Згідно з останньою волею теле- та радіоведучого, усе його майно переходить 16-річному синові Льву-Давиду.

Роман Трахтенберг з другою дружиною Вірою

А своєму нащадку від першого шлюбу Роман залишив чимало: 3 квартири у Москві, 4 у Санкт-Петербурзі, котедж у Ленінградській області, кафе в центрі Пітера, автомобілі, сундук з золотими монетами, золоті статуетки і прикраси (загальною сумою у 100 мільйонів рублів).

Однак друга і остання дружина Трахтенберга, 26-річна Віра Мороз, не згодна з таким рішенням. Тож жіночка звернулася до суду, щоб заповіт визнали недійсним.


Перша дружина шоумена Олена Романова, також не збирається відмовлятися від спадку.

Наразі розбірки між жінками тривають паралельно у судах Москви і Санкт-Петербурга.

В стороні від усього його стоїть батько Романа Трахтенберга - Лев Горбунов. 73-річний чоловік переймається лише тим, що в нього немає грошей на пам'ятник для сина.

"Ми не можемо поставати гідний пам'ятник. А колишні дружини сина зайняті розподілом. Соромно", - цитують слова Горбунова "Дни.ру".

Перша дружина шоумена Олена та син Лев-Давид

До слова, з першою дружиною Оленою Трахтенберг жив з 1989-го по 2003 роки. Однак захоплення Романа іншою жінкою зруйнувало шлюб.

Другу дружину телевізійник знайшов в інтернеті у 2005-му році. Тоді студентці медичного інституту Вірі було лише 19 років, а Романові - 37.

Нагадаємо, Роман Трахтенберг помер наприкінці листопада 2009-го року. Причиною раптової смерті 41-річного шоумена став інфаркт.

Фото "Life Showbiz" та "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів