Альона Бабенко обвінчалася з коханцем

3 грудня 2010, 16:44

Російська актриса Альона Бабенко таємно повінчалася з бізнесменом Едуардом Субочем, повідомляє "Life Showbiz".

Весілля 38-річної актриси і бізнесмена, нібито, було призначене на березень. Проте закохані вирішили не затягувати і сходили під вінець раніше призначеного строку.

Як зазначає видання, церемонія одруження Альони та Едуарда пройшла в невеликій дерев'яній церкві 16 століття.

Село, де побудований старовинний храм, знаходиться в 300 кілометрах від Москви. Саме там, подалі від цікавих очей, Бабенко та Субоч дали один одному клятву вірності.


"На церемонії були присутні тільки рідні люди. Вони (молодята) не хотіли робити з цієї події шоу і вже точно не хотіли піаритися за рахунок свого особистого життя, тому й вибрали церкву подалі від Москви", - розповіли друзі новоспеченої сім'ї.

Бабенко вийшла заміж

Однак актриса та бізнесмен все ж таки дали змогу усім охочім привітати їх з подією. Днями в одному з ресторанів Москви Субоч та Бабенко з'явилися як чоловік і дружина та приймали поздоровлення від друзів.

Нагадаємо, що з 41-річним Едуардом Альона познайомилася трохи більше півроку тому. Подейкували, що новий обранець Бабенко був одружений і лише нещодавно покинув дружину, яка п'ять років тому народила йому сина.

До слова, в колекції Субоча не одне "зіркове серце". Так, кілька років тому бізнесмен, нібито, мав роман з зіркою "Бідної Насті" Оленою Кориковою.

На рахунку Альони також є шлюб з телережисером Віталієм Бабенком. У екс-подружжя є спільний син Микита.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів