Ахат проміняє Білик на "острів незайманих"

15 грудня 2010, 16:26

Співачка і скрипалка в одному флаконі Ассія Ахат вирішила не святкувати Новий рік в компанії своїх подружок Ірини Білик та Олі Горбачової

Натомість вже традиційно Ася втече на свята до Америки.

"Я разом з сім'єю планую провести пару днів у Маямі, а потім переїхати на острів Вірджин. До речі, він перекладається як "незайманий острів". У нас там збирається велика компанія друзів", - розповіла співачка в інтерв’ю "E-motion".

Минулого року Ахат влаштувала у себе вдома новорічну вечірку для своїх подруг - Горбачової та Білик.


Та цього року подружки відсвяткують окремо - Оля та Іра летять в Арабські Емірати. Правда, вони пропонували приєднатися до них і Ассії. Однак та відмовилася.

"Не виключаю, що приєднаюся до них вже після новорічних свят. Просто я дуже сімейна людина і хотіла б провести новорічні свята в родинному колі", - пояснила свій вибір скрипалька.

Білик і Ахат на Новий рік порозлітаються одна від одної

За океан Ахат полетить з усією сім'єю.

"Цього разу вже не я беру чоловіка з собою, а він мене. У нас буде шикарний відпочинок. Наприклад, ми летимо до Штатів на приватному літаку з усіма зручностями. Справжній відпочинок для олігархів. Хочемо там покататися на яхті й політати на вертольоті - подивитися мальовничу природу", - похизувалася Ася.

До слова, таку любов до Америки артистка пояснює тим, що там навчається її старший син та живе велика кількість друзів.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів