Кідман назвала доньку на честь свого "найстрашнішого" дня

21 грудня 2010, 11:10

Австралійську актрису Ніколь Кідман засмучує те, що її прийомні діти не хочуть з нею жити. Справжньою втіхою для 43-річної зірки стала маленька біологічна донечка, названа нею на честь дня тижня.

18-річна Ізабелла та 15-річний Коннор, всиновлені Кідман та її першим чоловіком, актором Томом Крузом, нині живуть у сім'ї прийомного тата, пише "Contact Music" із посиланням на британський журнал "Hello!".

"Вони мешкають із Томом, таким було їхнє рішення. Я б хотіла, аби вони жили з нами, але що поробиш?" - каже актриса.

Нині зірка "Мулен Руж" та її другий чоловік, австралійський співак Кейт Урбан, виховують доньку Сандей Роуз, яка з'явилася на світ у 2008-му році.


Своє незвичне ім'я ("Sunday" – англійською означає "неділя") дівчинка одержала на честь значущого для її батьків дня тижня.

"Коли ми обоє були самотніми, до того як зустріли одне одного, неділя була днем, якого ми найбільше боялись, бо, коли в тебе у житті нікого немає, неділі можуть бути справді самотніми", - оповідає зіркова матуся.

"Коли ж ми зустрілися, то припинили боятися неділі, а справді її полюбили. Це був день, коли ніхто тебе не турбував, ти міг лишатися в ліжку, міг робити що хочеш. Ми просто подумали: "Яке чудове ім'я для дитини!", - пригадує Ніколь.

Нагадаємо, подейкують, що юна Ізабелла, якій вже в печінках сидять суворі правила церкви саєнтологів, за якими живе родина прийомного тата-Круза, і сама не проти перебратися до Кідман.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів